Nasiona na kiełki

To seria nasion na kiełki. Są one źródłem wielu składników odżywczych, enzymów soli mineralnych i witamin. Ich regularne spożywanie wpływa korzystnie na kondycję organizmu.

Seria Smak Zdrowia

 

Zobacz jak uprawiać poszczególne gatunki nasion na kiełki

Brokuł - nasiona na kiełki

Nasionanakielkibrokulprzod

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Cebula - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-cebula-przod

 

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Fasola Adzuki - nasiona na kiełki

NasionanakielkiFasolaAdzukiprzod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Fasola Mung - nasiona na kiełki

NasionanakielkiFasolaMungprzod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Gorczyca sarepska - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kielki-gorczyca-sarepska-przod

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Groch - nasiona na kiełki

nasionanakielkigrochprzod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Jarmuż - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kielki-Jarmuz-czerwony-przod

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Kalarepa - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kielki-Kalarepa-przod

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Kapusta głowiasta czerwona - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kieki-Kapusta-gowiasta-czerwona-przod

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Kozieradka - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kielki-Kozieradka-przod

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Len - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kielki-Len-przod

Produkcja kiełków na kilku warstwach wilgotnej ligniny

Nasiona przepłukać kilkukrotnie wodą i równomiernie rozłożyć na ligninie. W ciągu całej produkcji należy dbać o odpowiednią wilgotność podłoża.

Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Lucerna - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kieki-lucerna-przod

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Mieszanka azjatycka - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kieki-Mieszanka-azjatycka-przod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: ciecierzyca, fasola Adzuki, fasola Mung, soczewica

Mieszanka francuska - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kieki-Mieszanka-Francuska-gr-4-przod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 6-8 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: koniczyna, rzodkiewka, kozieradka, lucerna, koper, szczypiorek

Mieszanka łagodna - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kielki-mix-lagodna-przod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: lucerna, soczewica, fasola Mung, rzodkiewka, kalarepa, brokuł

Mieszanka na patelnię - nasiona na kiełki

SZNasiona-na-kielki-mix-na-patelnie-przod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: fasola Mung, soczewica, fasola Adzuki

Mieszanka pikantna - nasiona na kiełki

NasionanakielkiMieszankapikantnaprzod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: rzodkiew, lucerna, fasola Mung, rzodkiewka, kozieradka

Mieszanka regenerująca - nasiona na kiełki

Nasiona-na-kieki-Mieszanka-regenerujca-przod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 6-8 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: rzodkiewka, gorczyca, koniczyna, rzeżucha, szczypiorek

Mieszanka rosyjska - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kieki-Mieszanka-rosyjska-przod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 6-8 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: kozieradka, koniczyna, gorczyca, koper, szczypiorek

Mieszanka wzmacniająca organizm - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-mix-wzmacniajaca-organizm-przod

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: soczewica, fasola Mung, fasola Adzuki

Mieszanka Zdrowy duet - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-mix-zdrowy-duet-przod

 Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Składniki: koniczyna, lucerna

Por - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-Por-przod

 

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Pszenica - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-Pszenica-przod

 

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Rokietta siewna - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kieki-rokietta-siewna-przod

 

Produkcja kiełków na kilku warstwach wilgotnej ligniny

Nasiona przepłukać kilkakrotnie wodą i równomiernie rozłożyć na ligninie. W ciągu całej produkcji należy dbać o odpowiednią wilgotność podłoża.

Po 5-7 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Rzeżucha - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-rzezucha-przod

 

Produkcja kiełków na kilku warstwach wilgotnej ligniny

Nasiona przepłukać kilkakrotnie wodą i równomiernie rozłożyć na ligninie. W ciągu całej produkcji należy dbać o odpowiednią wilgotność podłoża.

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona przepłukać kilkakrotnie wodą i równomiernie rozłożyć siatce kiełkownicy. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie spryskiwać kiełkujące nasiona oraz wymieniać wodę.

Po 5-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Rzodkiewka - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-Rzodkiewka-przod

 

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 4-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Rzodkiewka i soczewica - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-Slonecznik-przod

 

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w przegotowanej, letniej wodzie. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymienić wodę w kiełkownicy.

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 4-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Słonecznik - nasiona na kiełki

 
Nasiona-na-kielki-Slonecznik-przod

 

Produkcja kiełków na kiełkownicy

Nasiona przepłukać kilkakrotnie przegotowaną, letnią wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie spryskiwać kiełkujące nasiona oraz wymieniać wodę w kiełkownicy.

Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Soczewica - nasiona na kiełki

 
nasiona-na-kielki-soczewicaprzod

 

Produkcja kiełków w słoiku

Nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą (2-3 godziny). Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać kilkakrotnie czystą wodą, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić do odcieknięcia w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu, do góry dnem pod odpowiednim kątem, tak aby nadmiar wody mógł swobodnie spłynąć. Kiełki przepłukiwać wodą dwa razy dziennie.

Po 4-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.

Copyright © 2016  - W.Legutko. All rights reserved. Regulamin strony. Realizacja: 3motion - strony www wrocław

63-930 Jutrosin, Nad Stawem 1F, tel. +48 65 548 28 12, fax +48 65 548 26 30, biuro@legutko.com.pl